KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, December 5, 2011

Tak sangka suami Syella aku kenal sangatt..........












Fuhh.....memang x sangka.....macam x percaya macam mana dia boleh kahwin dengan si syella ni????tau sangat dia mampu nak kahwin lebih....tapi kalau boleh janganlah cari artis.....kesian kak midah!!!


4 comments:

ejaa said...

sape suami die ??
huuhuu yang pasti, bukan tansri musa kan?

ARIBA said...

ina, suami shella tu somebody kat proton ek??aku ada google jugak, dia manager ke apa tah ..sedara ko ke??

Wansteddy Tales said...

khabarnya bukan beliau yg dimaksudkan. ntah ye tah tidak :)

Sharina said...

ejaa, memang bukan Tan Sri Musa Hassan

Ariba, aku x pasti dia somebody dkt proton ke x....tp mmg businessman berjaya...x sangka betul aku...ermm...sedara??? tet....

Wansteddy Tales, kalau Tan Sri Musa yg dimaksudkan memang bukan..... :)