KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, October 17, 2009

SATURDAY

Good Morning glitter_graphics
Good Morning MySpace Glitter GraphicsWeekend glitter_graphics
Weekend MySpace Glitter Graphics

Raya Ke-4 @ FIL & MIL House@ Pasir Mas KelantanDiluar rumah FIL & MIL
Sebelum beraya kitorang bergambar sakan..
Si comel putri @ cekput
Dah ready utk pi beraya..
sebahagian anak saudara..
Si comel AuniComelnya putri berbaju kurung
sebelum acara bergambar sekeluarga
riang ria di hari rayame & hubby @open houseFamily Tie&ImanFamily Kak InaFamily Kak ZaFamily Kak MilahFamily A.Yie
Comelnya Auni...

Roszaidi@adik ipar
Rosnazlee@abang iparYetie & YenieTIPS BERGUNA UNTUK WANITA~ ELAKKAN RAMBUT GUGUR~

Ambil segenggam daun bunga raya serta bunganya basuh sehingga bersih. Kemudian, ramas daun serta bunga raya tersebut sehingga mengeluarkan lendir dan perapkan bahan ini diatas kepala selama 1 jam. Lakukan 2 kali seminggu dan hasilnya rambut akan kekal kuat serta hitam semula jadi.~NAIKKAN SERI WAJAH~

Untuk menaikkan seri muka, boleh mengamalkan petua memakan kelopak bunga mawar selama 44 hari(kalau anda nak berkahwin). Khasiat yang terdapat pada kelopak mawar tersebut mampu menaikkan seri pada wajah.~SEGARKAN MATA~

Bunga bakawali juga dipercayai mempunyai khasiat yang baik untuk menyegar dan mencerahkan mata. Selepas subuh,ambil sekuntum bunga bakawali yang telah layu dan perah airnya. Perahan air embun pada bunga bakawali yang disapukan pada mata akan menyegarkan matamu supaya tampak bersinar.
PERSONALITIMU DIBALIK JENIS BUNGA


Tahukah kamu,disebalik jenis bunga kegemaranmu, ia turut mencerminkan personaliti diri?
BUNGA ROS

Bunga Ros menggambarkan personaliti menggoda, bertenaga dan mempunyai tarikan tersendiri. Penggemar bunga ini memang sangat menghormati dan dihormati orang lain. juga sentiasa bersedia dan berani.
BUNGA KEKWA (CHRYSANTHEMUM)


Seorang yang ceria dan hidupmu dikelilingi keseronokan dan kebahagiaan. kehadiran kamu sering dinanti dan sesiapa sahaja mengenalimu akan pasti teruja dengan sikap ramahmu. Kamu juga seorang sahabat yang baik.

BUNGA DAISY

Kamu kreatif,romantik dan bertimbang rasa. Kamu juga seorang pencinta setia dengan hati penuh ikhlas. kamu tidak membosankan kerana sentiasa mempunyai idea kreatif bagi menghidupkan suasana bersama.


BUNGA TELUKI (CARNATION)


Kamu seorang yang manis,penyayang dan sangat feminin. Sikap lemah lembutmu sering membuat orang sekeliling jatuh hati tatkala pertama kali mengenali dirimu. Kamu juga mudah simpati terhadap kesusahan orang lain dan bersedia menghulurkan bantuan.