KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, November 20, 2010

Tengah Sibuk...... :)


Saya buat2 sibuk je..cuti 5 hari yang ada ni kalau boleh nak siapkan hantaran adik saya ni...saya tolong buatkan hantaran kedua-dua pihak...actually adik saya nak bertunang 25 Dec ni...tapi kalau boleh nak siap2kan awal...dah penuh 1 bilik ngan barang2 diorang ni...ngan bunga-bunga,reben,bakul2...huhh...tema adik saya warna pink dan tema sebelah lelaki warna merah putih...semua tgh separuh siap...last2 minute ada je yang x cukup...nak kena cari lagi ni...







4 comments:

Shu Shinju said...

wow..cantik la..:)

Sharina said...

thank u shu shinju :)

Lovely Bella said...

waaa.. comey nyer.. 1st time singgah sini.. follow kamu!

lovely said...

CanTik SaNgat BUat SEnDirI Ker?