KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 12, 2010

Jamuan Raya Office 2010


Ini cite dah basi,lebih kurang 10 hari lepas..baru hari ni teringat nak update jamuan raya kat ofis...kali ni meriah sbb 2 court join skali dan kitorang jemput 2 court yang lain..biasalah jamuan raya..kitorang makan n makan je..tapi x abis2...last2 tapau bawa balik rumah..layan gambar ajelah.... :)

 tengoklah kek yang pelbagai warna dan perisa..x tau nak rasa yang mana dulu :)


macam nilah kalau jamuan pot luck...macam2 yang diorang bawa...


posing dulu sebelum makan....jamuan adalah didalam court ye...bukan senang nak buat jamuan dalam court tau !!!


me yang asyik makan je.....huhu


sedap x ??



1 comment:

Aizuddin Hanis said...

wah...sdpnye....nyam2x...