KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, August 24, 2010

Sleepy



Kenapa hari ni rasa ngantuk sesangat, memang kat ofis xde keje nak buat..daily report pun dah buat....apa lagi nak buat??nak buat statistik tunggu hujang bulan ajelah..tapikan selalu bila ada kes dok dalam court pun ngantuk gak...sapa tau?ada x ubat hilang ngantuk??arini pulak menguap macam orang x tido malam..padahal dah tido awal dah....ni tengah taip entry ni pun rasa mata macam kelabu je...hurmmm..tolongggg........x sukalah macam ni....



4 comments:

sizuka[Izzati] said...

layan kopi lah sis.hehe.mesti hilang ngntuknye:P

Sharina said...

sizuka[Izzati],

kalau bukan puasa blhlah minum kopi @ pekena kacip fatmah..hehe ni puasa la..camner?

popo said...

cold blog mmg sedap....chocolate milk tea...sedap n murah...berbaloi

popo said...

cold blog mmg sedap....chocolate milk tea...murah dan berbaloi...jgn lupe tambah pearl