KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 25, 2010

Cadangan Menu Yang Simple Untuk Hari Ini


Hari ini orang gomen termasuk saya dah dapat gaji...wah mesti ramai yang nak berbuka kat luar @shopping mulai hari ni...walaupun xde bonus, aktiviti shopping mesti diteruskan juga kan?saya dah xde nak shopping sangat,cuma igt nak beli wedges aje..yg lain2 semua dah siap...opps..sebenarnya nak citer pasal menu berbuka untuk hari ni...ni plan aje..entah jadi entah tidak...saya ingat nak buat bihun goreng singapore+sambal kicap ngan ayam goreng berempah ajelah...simple kan??bukan apa, sepanjang bulan puasa ni belum pernah makan mee/bihun lagi...asyik2 makan nasi aje...rasa cam jemu aje...lauk pun x tau nak masak @beli apa dah...xpe hubby mesti suka goreng bihun tu,sebab ni favourite dia..lagipun bihun singapore x pedas, yang sambal kicap tu mesti untuk saya je...hubby mesti cuit sikit je sebab dia x tahan pedas... pic kat bwh dr google image...nengok je dh nampak menyelerakan...cukuplah untuk berbuka puasa harini...

bihun singapore


bihun + sambal kicap ni mesti sedap!


ayam goreng berempah


x lupa air cendol cool blog..org lain teringin minum air starbuck..tapi saya cool blog pun dh cukup...





2 comments:

Peri PiA said...

cedap nya :)

byk dah dgr fasal cool blog,xsaba nak rase

xpenah minum lagi

Sharina said...

Peri PiA,

mmg cedap...cubalah macam2 perisa ada :)