KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Monday, July 19, 2010

Makan-makan di Bagan Lalang


Sorryla, ni nak citer pasal citer yang dah basi...lama dah simpan..baru ni ada masa nak post kat sini...actually pegi bagan lalang masa pas balik dpd Port Dickson aritu...First time pegi sini berdua aje....hehe...pergi pun saje je nak makan seafood dan tapi dapat gak bermalam 1 hari di Hotel Seri Malaysia kt sana...sambil2 tu nak tengok gak best ke Goldcoast sepang yang seperti di gembar gemburkan tu....owh kat situ ada resort yang best kalau x silap namanya Golden Palm Tree...after this nak try tido kat resort tu pulak... best la makan kat sana..pulak tu terover order...makan 2 org je tp macam 5 orang....nasib baik boleh habiskan juga semua lauk tu....malam tu tido kekenyangan yang amat sangat.....


suasana bagan lalang diwaktu senja



family room hotel Seri Malaysia



me



ketam bercili --->>my favourite



sambal udang...best!!!



siakap masak 3 rasa...


lauk yang kitorang order malam tu...Alhamdulillah habis makan semua



2 comments:

mama zharfan said...

best tu...teringat kembali time me gi mkn bagan lalang last 2 years :) me pun stay kat sri msia+mkn seafood byk2 heheh

Sharina said...

mama zharfan,

sekali sekala mmg best...tapi nak mkn kena cepat kan?kalau x penuh orang..xde tpt nak duduk.. :)