KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, June 3, 2010

Trip to Cameron Highland Part 1


Cuti Am yang lepas family hubby ada buat family day di Cameron Highland...seronok sebab semua 9 beradik dapat berkumpul beramai-ramai, walaupun perjalanan naik ke Cameron amat memenatkan sebab jalan jem..berjam2 dok dlm kereta daripada Tringkap nak ke Tanah Rata sebab jem...bayangkanlah bertolak dari KL pukul 8 tapi sampai ke Tanah Rata pukul 4 petang...setengah hari dok dalam kereta aje..masing2 dah mengadu  lapar,bukan xde bawa bekal makanan tapi masing2 nak makan ramai2 bila sampai ke Apartment. kami semua menginap di  Apartment Greenhill bersebelahan dengan Hotel Heritage di Tanah Rata..

didepan apartment greenhill...masa ni dah nak balik dah..masa ni hujan renyai2..tapi x nampak cam hujan kan?


Di Healthy Strawberry Farm, tapi ada banyak bunga juga kat sini..murah-murah


bunga apa nama ntah...hehe


pokok strawberi di Healthy Farm


Strawberry Ice Cream dkt ladang ni harga dia RM5 satu..sedap!


Me with my niece Nur Afiqah




3 comments:

mama zharfan said...

nice pics :)

Sharina said...

tq, mama zharfan :)

cik pingu said...

bestnye2..

nak bercuti jugak!!