KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, March 13, 2010

Blogku dah berwajah baru



Salam uolls semua....hari ni dengan sedihnya saya menukar background blog saya n header kesayanganku juga sudah di remove....background yg dulu saya suke sgt2 tapi lately saya mcm dah jemu nengok benda yg sama n tangan ni gatal nk menukor background blog ni...tapi colour blog saya mesti nak jugak red colour lor...bcoz red is my favourite colour.....yg dulu nampak mcm vogue sikit, tapi yg terbaru nampak mcm sweet n luvly lor bcoz ada so many love...hehe...owh...hari ni bukan background blog aje yg saya tukar tapi susun atur brg2 kat rumah saya ni pun saya tukar2 gak...huhu..mmg dh xde keje lain sbnrnya n x tau nk buat apa.......daaaa...xoxo




5 comments:

07raflessia said...

anda di tag! jwb soklan tag di blog sy k.

pak long said...

salam...
amboi sempoinyer blog....lama tak singgah...

Amirah Rashid said...

yg ni pun sweet jgk dear :)

Sharina said...

07raflessia: nnt saya jwb tag tu yek..

paklong: singgahlah slalu blog yg sempoi ni..

Amirah: tq dear

mamaaerish : said...

sweet... (",)