KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, February 14, 2010

Menu Sempoi untuk Hari Ini


Hari ni tahun baru cina....xde pulak kawan2 atau jiran cina kat rumah saya ni...kalau x saya dah pergi beraya dah...dapat makan limau...hehe..hari ni punyalah malas nak masak...nak ajak hubby makan kat luar tapi dia macam nak demam pulak...kesian dia..selera makan pun xde....last-last tanya abang nak makan apa dia kata goreng ayam aje...aik xkan nak makan nasi ngan ayam goreng ajekan...tanya dia nak lauk apa lagi??sup ayam nak tak?bubur??hubby kata x nak.....punyalah xde selera sampai semua xnak...xpelah esok bila dia baik demam tu saya masak yg sedap2 ye...so arini ni saya goreng sayur n goreng ayam aje...sempoikan???

sayur campur 

ayam goreng halia


3 comments:

Amirah Rashid said...

sempoi2 pn sedap :D
yummy!

Sharina said...

sedap ke?hehe

Quon quon said...

rasa lapar lak tgk lauk tu..hee..sy dah follow blog sist dah..nt follow sy balik ye sist=)