KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 3, 2010

Asmara







Korang tengok tak cite asmara setiap hari selasa kul 9.00 malam?saya tiap-tiap minggu memang dok tunggu cite ni...wlupun ASTRO ada movie best malam tu pun x layan sebab nak layan cite ni...mula-mula tengok cite ni panas je tengok si Zalia( Faezah Elai) ni asyik nak marah2 kat Asmara dahlah si Asmara tu pun bukannya tau dia kena jadi pak sanggup...yang si Asmara ni pun macam tunggul diam je, kena marah n kena herdik ngan bini dia tu...dahlah kena kahwin paksa...masih boleh bersabar lagi...hehe...meluat gak tengok cite ni..tapi nak layan gak...tapi semalam dah episod yang best, Si Asmara bawa balik bini dia yang kurang ajar tu ke rumah nenek dia..nenek Asmara tengok si Zalia ni punya kurang ajar ngan Asmara padahal dah jadi suami pun...mulalah nenek dia 'sound' si Zalia abis-abisan supaya jangan kurang ajar ngan Asmara sampai si Zalia 'tersedar'....barulah rasa best tengok Asmara...apa lagi bila tengok Asmara dah berbaik ngan Zalia and masing-masing dah boleh tersenyum tengok muka masing2.....x sabar nak tengok next episode...huhu




* ramai yang fanatik ngan 'chinta'...tapi saya tidak...x sukalah...



3 comments:

missSenget said...

xsuke citer chinta~~!!!

Sharina said...

samalah kita..ntah apa2 le citer chinta...

.pelangi. said...

suke tengok !
aritu sy jumpe faezah dekat semuahouse :)
kecik je orgnye.dan xsombong :)