KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, November 24, 2010

30 years in da world :)








24 November 1980-24 November 2010
Sudah genap usiaku 30 tahun.....rasa macam x percaya je ;) 
x tau macam mana nak expresskan feeling time nih......saya sudah tua :( tapi rasa bersyukur sangat kepada ALLAH S.W.T kerana masih panjangkan umur saya untuk menikmati kebahagiaan di dunia ini...ALHAMDULILLAH
apa-apa pun tetap kena celebrate juga...xde plan apa2 lagi untuk malam ni...tapi kek sudah ada...nak tunggu present daripada hubby ni...huhu ;)











3 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam sharina..'selamat hari lahir' dari k.atie..semoga pjg umur,murah rezeki,sihat selalu & bahgia menjalani kehidupan brsama family....AMIN

Sharina said...

Kak Azatiesayang,

terima kasih kak,

Amin...

sizuka[Izzati] said...

selamat tambah umur sis, semoga dimurahkan rezeki & bahagia di samping suami tersayang :)