KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 15, 2010

Hot Pink


Sapa ada yang nak beli atau mencari handphone baru dan suka warna pink??? Nokia baru release Nokia C3 (New)....harga pun sangat murah antara RM430-RM500, ada 3 kaler Hot Pink, Slate Grey dan Golden White, saya suka warna Hot Pink mcm picture kat bawah ni...cantik kan?sekarang memang tengah survey 2nd handphone yang murah2 aje sbb hp saya E66 tu dah nak biol dah..tapi sayang lagi kat hp tu sbb banyak berjasa.... Nokia C3 ni pun boleh Facebook, Twitter & Chat jadi x rugi la kalau kita beli..

 (ini entri promote x berbayar tau.....)

C3 Hot Pink
(lebih kurang mcm C5 juga bentuknya)




General & Hardware
Date Announced 2010, 2Q
Network Technology GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
Dimensions (mm) 115.5 x 58.1 x 13.6
Weight (g) 114
Available colours Slate Grey, Golden White, Hot Pink
Screen Size 320 x 240 pixels, 2.4 inches
Screen Color TFT, 256K colors
Type Blok
QWERTY-Keyboard -Yes
Navigation Key D-Pad, Full QWERTY Keyboard

Antenna Fixed Internal
Phonebook Practically unlimited entries and fields
Internal(MB) 55 MB
Memory Slot microSD, up to 8GB
Battery Type Standard battery, Li-Ion 1320 mAh (BL-5J)
Stand-by (hrs) Up to 480 h
TalkTime(min) Up to 420 min
Entertainment
Polyphonic
Customization -Yes
MP3- Yes
FM Radio-Yes
TV Receiver- Null
Video Record -Yes
Video Support MP4/H.264/H.263 player
Audio Support MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
Games Yes + downloadable
Messaging
SMS Yes
Total SMS 1000
MMS Yes
EMS Yes
Email Yes
Push-To-Talk Yes
Connectivity
HSDPA Null
WIFI/WLAN Yes, Wi-Fi 802.11 b/g
3G- No
EDGE Class 32
GPRS Class 32
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP (A2DP)
USB Port Yes
Infrared (IrDA) No
Data Cable Yes
Software
Platform / OS Proprietary - Nokia Series 40
Java (J2ME) Yes ,MIDP 2.0
WAP No Info
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (Opera)
Predictive Text Entry T9
PIM Application Voice command/dial, Organizer
Other Application Flash Lite 3, Social network integration
Personals
Themes -Yes
Caller ID -Yes
ProfileID- Yes
Camera Specifications
Lens Type CMOS, 2.0 Megapixel
Digital zoom -Yes
Max. Resolution 1600x1200 pixels
Flash -No
Night Mode -Yes
Extra Features
Photo Format
Video -Yes
Video Format


7 comments:

Peri PiA said...

saya suke...ye ke..ya Allah best ni

thanks for the info..suke pink!!

izuan said...

hehe nak bagi free ke.. pink pun bolehlah.

Shinnaz Ahmad Rasid said...

harga dia betul ke 500 macam tu? nampak macam eksklusif. tapi murah juga yer..

Sharina said...

Peri PiA,

saya pun suke pink..sweet kan?

welcome :)

Sharina said...

izuan,

u pun suke pink ker?klu bagi free, sy pun x kisah kaler apa..janji free kan?

:)

Sharina said...

Shinnaz,

haah harga dia lebih kurang mcm tu...
sweet kan pink ?

HaNTwO said...

saya pun suka pink auwwww hehehe..