KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, August 18, 2010

6 Ramadhan (BBQ& Steamboat)


Baru sempat nak update pasal menu berbuka masa 6 Ramadhan...kali ni lain daripada yang lain,x pernah bebuka mcm ni tau...nasi pun x masak :) actually me n hubby nak test gajet dapur yg kami baru beli tu,hehehe...berkobar2 balik keje pegi Giant nak beli bahan untuk BBQ & Steamboat tu...hubby terlebih excited ok, nak makannya kami je tapi mengalahkan 5 orang nak makan...hubby kata bahan2 x abis xpe...blh simpan dlm fridge,boleh berBBQ lagi esoknya...hurmmm...saya ikut aje :))

Bahan-bahan yang sempat dibeli untuk BBQ & Steamboat


lagi 10 minit nak bebuka puasa kami dah start masak-masak :)

saya buat steamboat tom yam

dah separuh masak...nyum..nyum..


*first time buat macam ni..hasilnya amat memuaskan!





5 comments:

Josh Healy said...

Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

Sharina said...

Josh,

Tq for ur invited and i will look ur website.

TQ

Peri PiA said...

aduhh,sedapnya ehehe

berapa harga alat tu?me xde lagi

Sharina said...

Peri PiA,

memang sedap :)

Rm170 after less.

Anonymous said...

SALAM SHARINA... NAK TANYA U BELI ALAT STEAMBOAT YG ADER SEKALI PEMANGGANG TU KAT MNAER YERK...
THANKS..