KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, July 20, 2010

Ice Room Nilai


Sapa suka makan ice cream??jom pergi ke ice room kat nilai ni...first time masuk sini..tu pun ternampak masa singgah kedai carpet bersebelahan ice room ni....kira ok la ice cream dia....tapi masa saya pergi banyak ice cream yang dah abis..so main order je ice cream ntah apa2 rasanya yg xtau lagi sedap ke x...try juga set black pepper chicken chop dan curry yee mee....tapi x menepati selera saya la...macam ada sikit kureng....sos chicken chop dia nak kata black pepper tapi x rasa pun cam black pepper..mcm rasa kicap adala.....harapkan ice cream dia ajelah kitorang habiskan....hahaha

saya suka kerusi kat sini...





pelbagai menu ice cream


me


inilah peanut ice cream yang saya order...boleh tahan la...



chicken chop for my hubby n yee mee curry chicken for me...


2 comments:

~eVerYtHiNG~ said...

ehm sedap nye tgk ice cream tu..nyummy..
jom join SimplyStyle Shop: SimplyStyle Shop 1st Giveaway..

sizukaDeboss said...

wah bestnyeeeee.suka ais-krim!