KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, June 22, 2010

Dinner @ Seoul Garden Restaurant


Saya suka makan steamboat....tapi try makan Johnny's macam x brapa suka la...tiba2..my hubby teringat dia pernah makan dengan bos dia dekat Seoul Garden Restaurant...dia kata saya suka steamboat...tapi dia x brapa suka...so tempat ni sesuai...sebab kat sini Korean BBQ Style...2 in 1(Steamboat+grill)....memang best lar..Harga for dinner RM35.88++ per person...tapi memang berbaloi....puas kami makan n first time mkn korean food..

bestnya...dapat grill+steamboat

Bermacam pilihan untuk grill...pilih aje..


Pelbagai pilihan Seafood

Sayur-sayuran untuk steamboat

untuk steamboat lagi...

memang mewah dengan ketam...ini pinggan yg ke berapa ambik ketam pun x igt...hehe


ada udang, kupang,sotong...

nyum...nyum... i like crab

bila dah kenyang...mcm ni la...

me

my hubby...


5 comments:

Peri PiA said...

salam,owh saya tingin nak mkn kat SG ni
kat ou TUTUP :(
Yg ni kat mane?

Sharina said...

ni dekat Plaza Pantai...kat sini x ramai org...ok sikit. tapi kalu kat IOI mall atau 1utama ramai ler sangat...

NARDtheNERD said...

best nye..
nak try pegi la...
=))

farysa said...

farysa paling suka mkn dekat restoran nelayan

Sharina said...

farysa,mmg dkt restoran nelayan pun sedap juga...pernah mkn sekali kat situ...