KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, May 20, 2010

Thank You Nuffnang



Sebenarnya dah 2 minggu dah dapat Cek ni...mula-mula macam x caya je cek macam ni....First time dapat cek daripada nuffnang ni...itupun sikit aje jumlahnya...masa tu sesaje je nak try tebus dan nak tengok brapa lama cek ni akan sampai ke tangan kita...lebih kurang sebulan jugalah baru terima...Blogger2 lain pun mesti dah pernah dapatkan cek daripada nuffnang ni kan??...mesti best kan kalau dapat banyak...lebih2 lagi kalau ada dapat buffered earning....x macam saya ni, kena kumpul berbulan2 baru dapat ciput macam ni...hehe...itupun dah cukup berterima kasih kat Nuffnang...bukan senang tau nak dapat duit dengan cara macam ni....hehe....anyway, THANK YOU NUFFNANG!!!



8 comments:

nEa FleriDa said...

waah, bes nya dh dpt cek..

mama zharfan said...

congrats!! best tu dpt cek :) berapa lama yer u dpt kumpul sbyk ni? me baru je join nuffnang :)

sizukaDeboss said...

waaaaa..bestnyeee..hehe:)

Sharina said...

nEa Flerida n sizukaDeboss,

excited ni...sbb 1st time dapat cek ni..heheh

Sharina said...

mama zharfan,

tq :), lama jugaklah kumpul...sbb i x aktif sgt buat blogwalking n klik2 nuffnang ni...klu nak dpt byk dan cpt kena rajinlah update n buat blogwalking utk up traffic blog kita...bru ler ramai yg klik nuff kita...hehe

Bo the Nerd said...

Congrats! Teruskan lagi usaha. Saya pun tgh tunggu cheque untuk bulan ni.

siti nurkhijah said...

tahniah...
tgk org dapat cek dari nuffnang ni syok jer...
ct entah bila baru leh cash out

Sharina said...

Bo the Nerd

tq,i akan berusaha lagi..chaiyok..chaiyok..