KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 12, 2010

SimplySiti



  
Sesiapa yang peminat dengan Datuk Siti Nurhaliza mesti rasa terujakan bila Siti dah launched produk kecantikan dia sendiri...saya pun salah salah seorang peminat fanatik juga, rasa macam nak cubalah produk simplysiti, salah satu sebabnya kata boleh bawa solatkan? and kawan2 saya pun ada yang dah beli foundation dia n dorang kata ok...betul ke?


So semalam saya pergi ke Watson sebenarnya bukan nak cari SimplySiti tapi sebab nak cari Compact Powder brand lain la yang sesuai...sebabnya masa balik kampung aritu Compact Powder yang saya suka guna(Miyami Cosway ajer...) dah tertinggal kat rumah mak...alamatnya x berbedaklah gi kerja cam ni..tu yang bila perasan Compact powder xde terus nak gi cari...sebabnya xnak muka nampak comot..hehe...


Tetiba je teringat SimplySiti ada kat Watson,...sekali tengok banyak produk dia dah sold out...ingatkan nak beli Compact powder SimplySiti..tapi colour yang sesuai dengan kulit saya semua dah sold out..melepas la pulak,ingat baru nak sambar satu..wah-wah, laku betul la produk Siti...Alhamdulillah, bertambah murah rezeki penyanyi pujaan ramai ni...x sia2 Siti keluarkan produk dia ni...harap2 produk Siti ni akan pergi ke peringkat Antarabangsa k...




7 comments:

sizukaDeboss said...

whooo kemaen ct skg..siap ade alat solek lg..mantap..:)

Sharina said...

Siti mmg makin mantap...lebih2 lagi pas kahwin ni..

Amirah Rashid said...

my mum pn pkai bedak miyami tu. ehehehe ;D

Sharina said...

Amirah,bedak miyami tu mmg bagus..dah lama akak guna...kwn2 akak kat ofis ni pun ramai yg pakai bedak tu

mamaaerish@eb said...

slm,
eb nk mtk emel add boleh?... eb nk invite msk blog sbb terpaksa privatisekan... sori yer sshkan... tq..
abbyal_bakri@yahoo.com

Sharina said...

Mamaerish@eb,
ni email saya;

ienalan80@gmail.com

tq, sbb sudi nak invite msk blog..

mamaaerish@eb said...

tq yer