KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 19, 2010

Aku Rindu Padamu


Nur Aqilah Damia binti Mohd Sofian

Wah...tajuk entry macam jiwang x hengat....tapi memang betul...saya sedang merindui....selain drpd mak n abah saya...ada sorang budak kecik di hati saya...saya rindu kat dia...dia ni anak saudara saya tau... budak kecik tu nama dia  NUR AQILAH DAMIA !!!! Sila layari blog dia...kecik2 lagi dah ada orang tolong buatkan blog tau...sapa lagi kalau x makcik dia ni n Mama dia lar orang belakang tabir blog budak kecik ni...hehe....siap dah pernah menang 3 kali contest/giveaway tau....budak kecik ni memang bertuahlah...pulak tu ramai yang sayangkan dia...Alhamdulillah..

me with Nur Aqilah Damia

Sekarang ni kan hari2...saya call Aqilah ni...walaupun dia x brapa pandai cakap lagi...melainkan pandai cakap Mama,Papa,Mak,Abah,Ikan dll sikit2...tapi kadang2 tu terkeluar juga drpd mulut dia panggil nama saya Cik Na  'Ina'.....saya rasa suke sangat....tetiba saya terpikir macam ibu2 kat luar sana tu... macam mana agaknya bila first time dengar anak bercakap???alangkah bahagianya saat itu kan??? inikan saya sebagai makcik bila dapat tau anak sedara pandai cakap pun dah excited...inikan maknya sendiri...
Rasa x sabar nak punya anak sendiri(emo lah pulak)... dan rindunye nak jumpa Aqilah!!!!...




4 comments:

sizukaDeboss said...

waaa comelnye aqilah :)

Sharina said...

sizukaDeboss,

Tq,Aqilah memang comel...hehe

mamaAqilah said...

Kalo rindu..balik la melaka...

Sharina said...

mamaAqilah,

mmg le rindu, tp x blh la nak slalu blk melaka...