KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 15, 2010

Dalissa Sweet Treat Birthday Giveaway


Salam semua...lamanya saya x update blog ni...mood xde la nak update..tapi kali ni tetiba semangat pulak nak update...bukannya apa sebab nak join giveaway ni..teruja sgt nak join giveaway ni sbb nengok kek2 kat blog ni nampak lazat...nyum..nyum..adoyai..x tahan nengok..bestnya kalau bertuah boleh dapat kek..yes..i love it !!!

Giveaway ni dianjurkan oleh Pn Anna dari  



Giveaway ni dianjurkan bersempena Dalissa Sweet Treat ni akan menyambut ulang tahun yang ke 2...Congrats ye Pn Anna! Kalaulah saya bertuah saya nak sangat kek ni...Snickers Cheese Cake



Nak join tak??Syarat-syarat seperti dibawah :

1. Jadilah Follower Blog ni http://www.dalissacuppacake.blogspot.com/
2. Buat simple entry pasal giveaway ni kat blog masing-masing and describe kalau boleh pilih,korang nak kek yang mana satu;
3. Kalau boleh juga include Dalissa Sweet Treat dalam blog list korang; dan
4.Tinggalkan nama, contact number, address, email and blog link yang ada entry ni kat ruangan comment.

Seramai 3 pemenang saja akan dipilih secara random dan tarikh tutupnya 25 APRIL 2010.

3 comments:

Amirah Rashid said...

mmg nmpk sedappp. yummy. hee. good luck sis :)

Sharina said...

Amirah Rashid : jom join..best tau klu bertuah dapat kek free tau..really yummy...

Qaira Tsamaratulqolbi said...

Jom...kalo rajin sini pun ade contest jugek.. hehe