KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 5, 2010

Jalan-Jalan Cari Makan


ni story last sunday...my hubby keje n my sis uyun yg study kt Shah Alam datang kerumah saya dari hari jumaat lagi.....apalagi kerja kitorang bila dah berjumpa...kat rumah tgk DVD ajelah...lepas satu-satu kitorg nengok...so, masa ahad petang tu kitorang berjalan2 ke Mid Valley..sebelum tu singgah KL Sentral untuk letak beg Uyun n makan kat Subway sebab saya suke sangat makan sandwiches...pas makan kitorang ke Midvalley naik komuter itu pun train kali kedua baru boleh masuk dalam train...punyelah sesak n ramai org sangat nak naik train....bestnye dah lama x jalan2 sama-sama semenjak saya dah kahwin...

disebabkan kitorang datang makan hari ahad kitorang order Sandwich Chicken Terriyaki

 
1 set of Chicken Terriyaki  

  
nyum...nyum...nyum..

  
Jom makan

  
baru nak start makan..saya punya stail x kira makan burger ke..sandwich ke mesti x reti makan terus macm tu..mesti saya cubit2 nak makan salad dulu..pastu roti pastu baru makan daging..hehe.. 


 
with my sis Uyun...saya baru nak makan salad tu..

  
Uyun

  
sibuk aje uyun nengok saya makan mcm tu sekali..

  
Pas makan kat Subway KL Sentral,uyun ajak makan kat Laksa Shack kat Jusco Mid Valley pulak sebab tergoda ngan bau laksa tapi last2 dia x order pun laksa...order nasi lemak pulak..saya x makan ye teman dia aje sbb kenyang lagi mkn sandwich. 

  
Uyun makan nasi lemak rendang ayam yg x sedap...x habis makan pun.. 


3 comments:

Peri PiA said...

i love subway,yum3
dah penah mkn teriyaki chicken
meatball
subwayclub
turkey ham

Amirah Rashid said...

subway mmg superb!
err, terasa nk mkn pulak
hee

|| NaFiRaa || said...

beger yg sgt menyelerakan.. huhuhu sedapnye..:)