KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, December 30, 2009

New Year Giveaway


"NEW YEAR GIVEAWAY"



Syarat-syarat :

1. Jadi Follower n link kan blog orkedanza
2. Jadi Follower n link kan blog sponsor aleiany collection
3. Letak banner giveaway ni kat sidebar blog u ol n jgn lupa link kan sekali entry giveaway ni..
4. Buat 1 entry yang bertajuk "New Year Giveaway"
5. Dalam entry kena ada banner "New Year Giveaway"
6. Dalam entry tu juga u ol wish dpt hadiah yg mana 1 klu u ol diantara 5 yg bertuah tu..
7. Lepas siap entry, tinggalkan URL entry u ol kat comment entry ni..
8. Tarikh tutup 31 January 2010
9. Pemenang akan dipilih melalui cabutan. Keputusan adalah muktamad.
Tiada cabutan bagi yang tak memenuhi syarat

Ini antara hadiahnya :

Mark & Spencer
The Floral Collection Lavender Purse Gift Set
(klu i antara 5 yg bertuah 2..i wish nak hadiah yg ni....bcoz i luv lavender)




1 comment:

orkedanza said...

hi!

thanx join...tunggu keputusan 1st feb nnt ye :)