KLIK! KLIK!

My Anniversary

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 17, 2009

Giveaway Lady In Red



Giveaway Lady In Red

Wah..ini contest ke-2 saya masuk..rasa teruja pulak nak masuk contest ni..sebab ia melibatkan RED colour..
RED colour ni memang wane kegemaran saya sebab tu masa kawin dulu pun saya pilih wane merah untuk baju bersanding..bukan tu aje...cincin kawin pun 'berbatu' merah lagi tau..
itulah sebabnya teruja sangat-sangat nak join contest nih...

Okay pihak penganjur, saya dengan rela hati memilih gambar dibawah nie..Ini adalah gambar kenangan yang terindah dalam hidup saya..Salah satu gambar di hari persandingan saya..banyak lagi gambar tapi saya pilih yang ini jugak..hehe

 
 We LOve RED

So...Bagi sesiapa yang nak hadiah dari UK,bolehlah join giveaway ni..Giveaway ni sebenarnya dianjurkan oleh Bro kepada Penganjur iaitu http://firahadifa.blogspot.com kalau nak tau lebih lanjut, boleh melawat blog penganjur ni yek..Bro kepada penganjur ni akan bernikah new year nanti..

So,bersempena dengan wedding mereka x lama lagi..mereka bermurah hati nak anjurkan giveway nie,caranya upload gambar pakai baju merah!..yes..this is what i like..hehe..x kisah la baju apa pun,t-shirt,baju kurung,jubah or baju kawen..janji merah..

kenapa merah??..coz tema wedding is RED..!

Syarat2..
1. Buat entry bertajuk Lady in Red Giveaway  -  DONE
2. Buat Entry Lady in Red Giveaway nie and upload gamba yang nak dipertandingkan..cuma 1 gambar aje
taw..  -  DONE
3.  Be my follower. nie wajib, senang kalau ade ape2 update..and jgn lupa add dlm blog list and  -  DONE
4. Letakkan banner kat entry ngan sidebar beserta linknya skali  -  DONE
5.  Jangan lupa mention about this contest in your entry with links back to this entry  -  DONE

Pemenang akan dipilih oleh pengantin sendiri..berdasarkan 3 kategori
1. kategori paling mnyerlah
2. kategori paling sweet
3. Kategori paling menarik

lagi ramai join hadiah saguhati mungkin akan dipertimbangkan.. 

Closing Date: 9  January 2010





2 comments:

firahadifa said...

ok .. da review...

buat sementara waktu nie feed burner saya ade problem , so follower tak dapat updated entry kat dashboard memasing .. nanti buka manualy je la ye blog saya

Peri PiA said...

awesome :),sweet